Onze zalen

Landgoed Groot Kievitsdal heeft in het hoofdgebouw 7 zalen beschikbaar voor vergaderingen, congressen, partijen, recepties, presentaties, feesten en bruiloften. Al onze zalen hebben hun eigen unieke karakter, inrichting en alle denkbare faciliteiten.

Alle zalen in het hoofdgebouw zijn allen voorzien van een eigen bar-buffet, klimaatbeheersing, een eigen koelkast met mineraalwater en frisdranken waar u naast de geserveerde koffie en thee onbeperkt gebruik van kunt maken. Verder zijn onze zalen allen voorzien van een projectiescherm, een beamer, een geluidsinstallatie, een flip-over, pennen, blocnotes, mintjes en roomboterkoekjes. Wij beschikken over de modernste infrastructuur voor audio, video en data.

Op het gehele landgoed kunt u kosteloos gebruik maken van ons WiFi netwerk (glasvezel verbinding en toegankelijk zonder wachtwoord). Ook het mobiele bereik is volledig geoptimaliseerd zodat u in deze rustieke en groene omgeving altijd bereikbaar bent. Wanneer u wensen heeft voor uw evenement of vergadering dat wij niet standaard faciliteren, dan schakelen wij hier een van onze vertrouwde leveranciers voor in.

Eén landgoed, ontelbare mogelijkheden.

Reserveren & informatie
kievitsdalZalen