Zakelijk

Onze zalen en boardrooms zijn de perfecte ruimtes voor al uw zakelijke evenementen, van een vergadering met uw team tot een congres met het gehele bedrijf.

In een inspirerende, rustieke omgeving biedt het Landgoed Groot Kievitsdal alle mogelijkheden om een zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Weet u precies hoe uw evenement eruit moet zien, dan verzorgen wij deze graag voor u. Heeft u behoefte aan advies over de invulling van uw evenement, dan kan onze afdeling Sales & Reserveringen hier bij helpen.

Wij kijken ernaar uit uw zakelijke evenement tot een succes te maken! Voordelen van Landgoed Groot Kievitsdal voor uw zakelijke evenement is het feit dat het centraal gelegen is, we beschikken over zeer ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en uw gasten kunnen kosteloos gebruik maken van ons WiFi netwerk dat toegankelijk is zonder wachtwoord.

Meeting op maat

Wij ontvangen u graag om uw persoonlijke wensen te bespreken zodat wij uw zakelijke bijeenkomst tot in de kleinste details kunnen verzorgen.

Bij Landgoed Groot Kievitsdal staan gastvrijheid en kwaliteit tegen vriendelijke prijzen centraal. Bij elk zakelijk evenement kunt u rekenen op de expertise en verzorging van onze medewerkers!

Reserveren & informatie
kievitsdalZakelijk