Impressie

Landgoed Groot Kievitsdal is een geweldige locatie voor feesten en partijen, vergaderingen of een heerlijk diner. Wij kijken er naar uit om vanuit uw persoonlijke wensen een onvergetelijk evenement te verzorgen!

Wij hebben een groot aanbod aan prachtige zalen en boardrooms, voor elk evenement een passende ruimte!

Aan de rand van het prachtige bos op de grens van Baarn en Hilversum vindt u Landgoed Groot Kievitsdal. Het romantische rietgedekte pand in combinatie met de rustgevende, groene omgeving maakt het de perfecte locatie voor alle soorten evenementen.

Van een meeting in de modern ingerichte Villa, tot een heerlijke lunch met vrienden op het grote, zonnige terras. Van een romantisch en intiem huwelijk, tot een zakelijk congres voor het gehele bedrijf.

Onze faciliteiten

Landgoed Groot Kievitsdal beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn voor een zorgeloos evenement of samenzijn.

Voor uw huwelijk is het allereerst goed om te weten dat Landgoed Groot Kievitsdal een officiële trouwlocatie is. Er is royale parkeergelegenheid op eigen terrein (gratis), desgewenst met bewaking. Het pand is goed toegankelijk voor minder validen en beschikt over een ruime lift. Er bevinden zich meerdere zonnige terrassen bij het Landgoed, twee van deze terrassen grenzen aan zalen die bij evenementen exclusief kunnen worden gebruikt. Onze zalen zijn voorzien van een eigen bar-buffet en klimaatbeheersing.

Er zijn in het souterrain 6 moderne bowlingbanen, die uitgerust zijn met neonlicht wat het met name voor kids nog indrukwekkender en leuker maakt! Wij beschikken over de modernste infrastructuur voor audio, video en data. Op het gehele landgoed kunt u kosteloos gebruik maken van ons WiFi netwerk (glasvezel verbinding en toegankelijk zonder wachtwoord). Ook het mobiele bereik is volledig geoptimaliseerd zodat u in deze rustieke en groene omgeving altijd bereikbaar bent. Wanneer u wensen heeft voor uw evenement of vergadering dat wij niet standaard faciliteren, dan schakelen wij hier een van onze vertrouwde leveranciers voor in.

“Landgoed Groot Kievitsdal heeft alles in huis om mooie herinneringen te creëren”

Reserveren & informatie
kievitsdalImpressie