Informatie omtrent COVID-19

Geachte gast,

Helaas zijn onze deuren tot en met dinsdag 28 april 2020 gesloten. Landgoed Groot Kievitsdal volgt alle maatregelen van het RIVM en onze overheid. Wij zijn bereikbaar per email op info@grootkievitsdal.nl en streven ernaar uw mail binnen 24 uur in behandeling te nemen.

Graag heten wij u hopelijk, zoals vanouds, vanaf woensdag 29 april weer van harte welkom op ons Landgoed.

Gastvrije groet,
Directie Landgoed Groot Kievitsdal

HELP DE HORECA!

Help de horeca en koop een waardebon bij ons en/of onze collega’s!

Door de noodgedwongen sluiting van de horeca zitten wij en veel van onze collega’s op dit moment zonder inkomsten.Heineken, Unilever en vele horecapartners hebben de handen ineen geslagen en zijn het initiatief #HELPDEHORECA gestart. Samen staan we sterk en u kunt u uw steentje bijdragen door uw favoriete horecabedrijf een financieel hart onder de riem steken in moeilijke tijden.

Koopt u ook een waardebon bij uw favoriete horecazaak?! Zo hebben zij een financieel steuntje in de rug en heeft u zicht op een heerlijk tegoed in betere tijden!

Voor meer informatie; www.helpdehoreca.nl

Wij kijken uit naar het moment waarop we weer samen kunnen proosten! Namens het team van Landgoed Groot Kievitsdal, en al onze collega’s in de horeca;

BEDANKT!

Met het platform ‘Help de Horeca’ werken horecapartners samen met online platform Gifty samen om horecaondernemers te ondersteunen in deze moeilijke periode én om consumenten binnenkort weer te kunnen laten genieten van de horeca.

Ik ga helpen!
Maud GelevertCOVID-19