Actueel

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze specials, acties en geplande evenementen.

PAASBESTE BRUNCH!

Geniet met familie & vrienden van onze heerlijke Paasbrunch!

Wij verzorgen op eerste Paasdag (zondag 21 april) en op tweede Paasdag (maandag 22 april) wederom onze feestelijke Paasbrunch. Wij ontvangen u graag met een glaasje prosecco, om u vervolgens te laten genieten van een overheerlijk brunchbuffet. De paasbrunch is van 11.30 uur tot 15.00 uur. Bekijk het buffetmenu hieronder.

Reserveren kan via ons contactformulier of telefonisch via (035) 6 833 033.

Paasmenu

Albert Heijn Restaurantactie

DE ALBERT HEIJN RESTAURANTACTIE VERLENGD T/M MEI 2019!

De volle Albert Heijn spaarkaarten kunt u nog bij ons inleveren t/m mei 2019! Tegen inlevering van een volle spaarkaart krijgt u het 2e driegangenmenu gratis. U kunt bij ons gewoon à la carte eten, en dus zelf een heerlijk driegangenmenu samenstellen met de gerechten van onze menukaart. Bij reserveringen met méér dan 8 personen krijgt u in ons restaurant een aangepaste versie van de menukaart aangeboden. Indien gewenst kunnen wij u deze voorafgaand aan uw reservering doen toekomen.

Wilt u zeker zijn van een tafel? Reserveer dan van tevoren via onderstaande button. Let op: omdat de landelijke actie is afgelopen, is het belangrijk dat u zelf aangeeft dat u met Albert Heijn spaarkaarten komt. Via IENS kunt u dit doen door te kiezen voor ‘Reserveer zonder korting’ en voordat u de reservering afrond in het tekstvak bij ‘speciale verzoeken’ aan te geven dat u met spaarkaarten zult komen. 

Reserveren
Maud GelevertActueel