Actueel

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze specials, acties en geplande evenementen.

Familiebrunch 16 december

Onze brunch is speciaal bedacht om de zondag culinair en ontspannen door te brengen met het gezin, familie & vrienden! Geniet na een frisse boswandeling van een heerlijk vers & uitgebreid brunchbuffet. Vanaf 12.00 uur verwelkomen wij u en uw gasten met een glas Cava of een mooi alcoholvrij apéritief. Vervolgens laten wij u genieten van alle heerlijkheden die wij vanaf ons uitgebreide buffet aan u presenteren in een van onze sfeervolle zalen.

Reserveren kan via https://www.familiebrunch.nl

 

Reserveren

Warme winterarrangementen 2018

Ze zijn er weer! Onze hartverwarmende heerlijke winterarrangementen. Wij hebben voor komende winter weer heerlijke diners, lunches, brunches en buffetten voor u samengesteld!

Nieuwsgierig? U kunt de arrangementen hieronder bekijken. Reserveren kan via ons contactformulier of telefonisch via (035) 6 833 033.

Bekijk hier de arrangementen

Albert Heijn Restaurantactie

DE ALBERT HEIJN RESTAURANTACTIE IS WEER BEGONNEN!

De volle Albert Heijn spaarkaarten kunt u uiteraard weer bij ons inleveren t/m mei 2019! Tegen inlevering van een volle spaarkaart krijgt u het 2e driegangenmenu gratis. U kunt bij ons gewoon à la carte eten, en dus zelf een heerlijk driegangenmenu samenstellen met de gerechten van onze menukaart.

Wilt u zeker zijn van een tafel? Reserveer dan van tevoren via onderstaande button.

Reserveren
Maud GelevertActueel