Actueel

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze specials, acties en geplande evenementen.

15 november speciale ‘Wildavond’!

Al uw zintuigen worden geprikkeld tijdens de speciale ‘Wildavond’ welke wij op 15 november aanstaande organiseren!

De kaarsjes branden, ons restaurant is in stijl aangekleed en onze Chef en zijn team zorgen deze avond voor een onvergetelijke beleving van wildgerechten.

Het vijfgangenmenu is klassiek en toch verrassend zoals u van ons gewend bent. Uiteraard kunt u hier ook heerlijke bijpassende wijnen bij geserveerd krijgen.

Reserveer alvast uw tafel voor deze speciale avond via ons contactformulier of bel 035-6833033. Via de button hieronder kunt u het wildmenu bekijken en tevens reserveren.

Heel graag tot dan!

In verband met de voorbereidingen zullen wij enkel gezelschappen aannemen welke een reservering hebben gemaakt voor deze speciale avond.

Bekijk hier het menu

Warme winterarrangementen 2018

Ze zijn er weer! Onze hartverwarmende heerlijke winterarrangementen. Wij hebben voor komende winter weer heerlijke diners, lunches, brunches en buffetten voor u samengesteld!

Nieuwsgierig? U kunt de arrangementen hieronder bekijken. Reserveren kan via ons contactformulier of telefonisch via (035) 6 833 033.

Bekijk hier de arrangementen

Heerlijke zondagse Familiebrunch!

Geniet van onze familiebrunch op 18 november a.s.!

Onze brunch is speciaal bedacht om de zondag culinair en gezellig door te brengen met het gezin, familie & vrienden! Geniet na een frisse boswandeling van een heerlijk vers & uitgebreid brunchbuffet. Vanaf 12.00 uur verwelkomen wij u en uw gasten met een glas Cava of een mooi alcoholvrij apéritief. Vervolgens laten wij u genieten van alle heerlijkheden die wij vanaf ons uitgebreide buffet aan u presenteren in een van onze sfeervolle zalen.

Kijk voor ons uitgebreide brunchbuffet en het maken van reserveringen op www.familiebrunch.nl!


Volwassenen: voor €24,75
Kinderen van 5 t/m 12 jaar: €12,50
Kinderen van 0 t/m 4: gratis

Data, Informatie & Reserveren

Albert Heijn Restaurantactie

DE ALBERT HEIJN RESTAURANTACTIE IS WEER BEGONNEN!

De volle Albert Heijn spaarkaarten kunt u uiteraard weer bij ons inleveren t/m mei 2019! Tegen inlevering van een volle spaarkaart krijgt u het 2e driegangenmenu gratis. U kunt bij ons gewoon à la carte eten, en dus zelf een heerlijk driegangenmenu samenstellen met de gerechten van onze menukaart.

Wilt u zeker zijn van een tafel? Reserveer dan van tevoren via onderstaande button.

Reserveren
Maud GelevertActueel